Hoe gaat u te werk als u met uw groep een reis wilt organiseren?


PLANNING
Bepaal met uw groep de periode dat u op reis wilt en bepaal de reisduur.


BUDGET
Bereken het budget dat voor de reis beschikbaar is en inventariseer de mogelijke bestemmingen.


OFFERTE
Bel voor een informatief en geheel vrijblijvend gesprek met onze adviseurs. Vervolgens krijgt u van ons één of meer geheel vrijblijvende offertes voor uw reis. Indien gewenst kan er een afspraak volgen op het kantoor bij Beter-uit Reizen om door te praten over uw wensen en de bijpassende mogelijkheden.


INFORMATIE-AVOND
Indien gewenst kan er door ons een informatieavond bij u op de vereniging, gemeente of instelling worden gehouden door één van onze consulenten.
Eventuele aanpassingen worden verwerkt en er wordt u een definitieve offerte gedaan.
U overlegt met uw collega’s of medebestuursleden of tot acceptatie van de offerte kan worden overgegaan.


RESERVERING
Na acceptatie van de offerte gaan wij definitief de reserveringen vastleggen. Er wordt uitgegaan van een geschat aantal deelnemers. D.w.z. dat u binnen een van tevoren afgesproken tijd dit aantal kostenloos kunt bijstellen.
Mocht blijken dat u toch niet het benodigde minimum aantal deelnemers bij elkaar kunt brengen dan kan binnen een van tevoren afgesproken periode de reis geheel en kostenloos worden geannuleerd.


INSCHRIJFFORMULIER
U deelt de door ons aan u verstrekte inschrijfformulieren uit aan de toekomstige deelnemers en stuurt deze tegelijk of in gedeeltes naar ons toe. Bij dagtochten volstaat een lijst met namen.
U houdt ons op de hoogte van eventuele wijzigingen en ook in de tussentijd zijn wij steeds bereikbaar voor eventuele vragen.


REISBESCHEIDEN
Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangt iedere deelnemer van ons een reisinformatiepakket met deelnemerslijst, vertrektijden, bestemmingsinformatie, reismap, kofferlabels enz.
De leiding ontvangt duidelijke instructies, namen en adressen van contactpersonen ter plaatse en in Nederland.


BETALING
De betaling van de reis kan d.m.v. factureren door ons aan iedere deelnemer apart of aan de groep als geheel binnen een van te voren overeengekomen periode.


START
De reis kan beginnen!